Groepsverblijven de Veluwe

Groepsverblijven van De Wildwal zijn gezellig, modern en ruim. U vindt op ons terrein 3 op zichzelf staande vakantiehuizen die variëren in grootte: de Eekhoorn, het Uiltje en de Vos. Daarvan zijn de Eekhoorn en het Uiltje rolstoel toegankelijk met een eigen, aangepaste badkamer. Elke groepsaccommodatie heeft een eigen terras, speeltoestellen en een speelveld met volleybalnet waar uw pupillen veilig kunnen sporten en spelen. Hierdoor is onze jeugdherberg fantastisch voor uw schoolkampen, schoolreizen en werkweken. Bij De Wildwal op de Veluwe is het pas echt vakantie.

Groepsverblijven voor kleine en grote groepen

Gun ook uw groep een spannende vakantie. Of uw gezelschap klein of groot is, maakt niet uit. U kunt bij ons al boeken vanaf 20 personen. Onze maximale capaciteit is 190 personen verdeeld over 3 accommodaties. Elk groepsonderkomen kunt u apart reserveren voor de periode die u wenst. Boek bijtijds, anders vist u straks achter het net.

Groepsaccommodaties en hun voorzieningen

Groepsvakantiehuizen van De Wildwal zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze een ruime keuken uitgerust met moderne apparatuur inclusief vaatwasser. In de ruime, lichte slaapkamers staan stapelbedden. Alle slaapruimten en badkamers hebben centrale verwarming. Voor wat meer privacy heeft elk onderkomen een aparte kamer met badkamer voor de staf. En om de vakantie nog leuker te maken, heeft elk verblijf een eigen podium met audio- en videoapparatuur, een televisie en een bar.

Slecht weer geen probleem

Op De Wildwal valt uw vakantie nooit in het water. Ook al regent het pijpenstelen en is het buiten guur. De ruimte en inrichting van ons hostel leent zich uitstekend om lekker binnen te spelen aan de vele tafels in de recreatieruimte of op het podium. De sfeervolle openhaard maakt het extra knus.


Wilt u ook met uw groep op schoolkamp of werkweek? Boek vandaag nog.

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld