De Vos, groepsaccommodatie Veluwe

Groepsaccommodatie op de Veluwe gezocht? De Vos is een van de 3 moderne groepsverblijven van De Wildwal in Lunteren. Dit vakantiehuis biedt plaats aan 92 personen en is voorzien van draadloos internet. De recreatieruimte is royaal en gezellig en is ook prima geschikt om binnen te spelen bij slecht weer. De Vos is een populaire accommodatie als u een schoolkamp, schoolreis of introductieweek wilt organiseren.

Recreatiezaal de Vos

In de Vos, groopsaccommodatie op de Veluwe, kan jong en oud zich ook bij slecht weer goed vermaken. De ruimte heeft een eigen podium met vaste audio- en videoapparatuur, een dvd en een televisie. Ook staat er een piano voor de muziektalenten onder u. En voor de voetbalfanaten heeft de Vos een eigen tafelvoetbalspel.

Groepsaccommodatie Veluwe keuken de Vos

De grote keuken van de Vos is van alle gemakken voorzien en toegerust met alle keukenapparatuur die u nodig hebt voor 92 personen. Zo staan er royale koelkasten, een magnetron en een koffiezet apparaat. Uw vaatwasser staat apart in de spoelruimte.

Slaapruimtes 

De Vos, groepsvakantiehuis op de Veluwe heeft 9 slaapkamers. 7 daarvan met 6 stapelbedden en de overige 2 met 2 stapelbedden. Slaapruimtes en badkamers liggen naast elkaar. De Vos heeft voor leidinggevenden een aparte kamer met vaste wastafel. Dit geeft u net dat tikje meer privacy. Download voor een beter beeld de plattegrond onder aan deze webpagina.

Buitenomgeving de Vos

Beleef en ervaar de buitenomgeving van de Vos. Vanuit de recreatiezaal kunt u naar uw eigen terras. Hier staan picknicktafels met banken en een eigen tafel voor tafeltennissen. De speelweide van dit groepsverblijf ligt pal aan het Lunterse bos. Op dit speelveld kunnen kinderen en jongeren veilig en afgeschermd volleyballen, voetballen, schommelen en wip wappen. Daarnaast kunt u leuke uitstapjes maken in de omgeving. De Vos biedt u een verbluffend leuke omgeving voor uw schoolkamp of introductiekamp.

Wilt u ook de zekerheid van een geslaagde groepsvakantie of werkweek voor een grote groep? Boek de Vos.

Plattegrond groepsverblijf de Vos 

Download hier de plattegrond van vakantiehuis de Vos

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld