Dagje uit Gelderland vanuit groepsaccommodatie Wildwal

Wilt u een dagje uit in Gelderland dan zit u ook wat startlocatie betreft goed bij groepsaccommodatie De Wildwal. Lunteren ligt zo centraal dat u met uw groep werkelijk alle kanten uit kunt. U kunt genieten van lokale of regionale uitjes of uw pupillen vermaken op het terrein van De Wildwal. Naast de vele bezienswaardigheden en activiteiten zijn er ook legio mogelijkheden voor fietstochten, wandelingen en speurtochten. Daarmee kunt u kinderen geen groter plezier doen.

Lokaal dagje uit Gelderland

In Lunteren zelf is ook veel te beleven. U kunt bijvoorbeeld met uw groep gaan zwemmen in het Lunterse bosbad. Een festijn op zich. Ook kunt u naar uitkijktoren de Koepel voor een spectaculair uitzicht. Verder kunt u ook de boswachter in de arm nemen voor een bijzondere wandeling in de bossen. Daarnaast biedt De Wildwal u iets extra’s: wij maken voor uw groep kant-en-klare tochten zoals fietstochten, wandeltochten en speurtochten. Doordat wij de omgeving op onze duim kennen, zijn deze tochten stuk voor stuk een belevenis. Geen fiets mee? Geen nood. U kunt bij ons fietsen huren voor uw dagje uit in Gelderland.

Regionaal dagje weg

U wilt meer van de Veluwe zien? Kies dan voor een uitje in de regio. Ze zijn er te kust en te keur voor jong en minder jong. Zo kunt u een bezoek brengen aan de vele musea die u alles vertellen over de geschiedenis van het gebied met daarbij bijzondere voorwerpen en weetjes. Verder kunt u ook naar het subtropische zwembad in Ede, de schaapskooi op de Ginkelse heide, het immense natuurgebied Planken Wambuis, de kinderboerderij met speeltuin en nog veel meer. Kijk voor meer uitstapjes op onze webpagina met tips.

Wat mag u niet missen?

Bij uw daguitjes Gelderland horen ook tradities. De Veluwe heeft namelijk een aantal bezienswaardigheden die u gezien moet hebben. Een van de hoogtepunten is een bezoek aan Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier vindt u ook het beroemde Museonder en het Kröller-Müller Museum. U kunt ernaartoe met eigen vervoer of u tegen een kleine vergoeding laten brengen met de moderne huifkar van De Wildwal. Per rit kunnen wij 50 personen vervoeren.

Ontspanning op terrein Wildwal

Ook als u eens een dag wilt thuisblijven, kan uw groep zich heerlijk uitleven op het terrein rond uw groepsaccommodatie. U kunt bijvoorbeeld sportieve bezigheden organiseren op onze speelweiden. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, badminton of touwtrekken. Voor de kleintje zijn er op de afgeschermde speelplaatsen geweldige speeltoestellen waarop ze veilig kunnen spelen. En als iedereen is moe gespeeld, kunnen ze uitrusten aan de picknicktafels op het terras. Verder kunt u een bonte avond of talentenjacht organiseren of in de woonkamer genieten van een goed boek of leuke dvd.

Verhalenverteller

Een andere bijzondere attractie is de verhalenverteller. Op verzoek komt hij naar De Wildwal. Hij vertelt de leerlingen sages en legendes over Lunteren, het Lunterse bos en de Veluwe. Spannende verhalen, leuke anekdotes en geheimzinnige gebeurtenissen, waar de kinderen nog lang over na zullen praten.

Wilt u een compleet overzicht van alle mogelijkheden om eropuit te gaan? Kijk op de pagina met tips voor het leukste vermaak in Gelderland.

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld