Over Groepsaccommodatie Veluwe

Groepsaccommodatie De Wildwal op de Veluwe is in 1948 opgericht. Het bedrijf ligt aan de Galgenbergweg 3 in Lunteren op de Veluwe. Het perceel ligt in een gezonde, bosrijke omgeving buiten Lunteren. De Wildwal begon als camping en werd later verbouwd tot groepsaccommodatie voor schoolklassen, verenigingen en trainingen. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies hebben de 3 vakantiehuizen in de loop der jaren omgetoverd tot moderne, sfeervolle groepsverblijven. Ze zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over een aangepaste badkamer. Daarnaast is de Wildwal is zeer begaan met het milieu. Ons perceel bevindt zich in een heerlijke, gezonde en vooral bosrijke omgeving vlak buiten de bebouwde kom van Lunteren. Kinderen en jongeren kunnen in de omgeving volop genieten van leuke activiteiten en bezienswaardigheden.

Groepsaccommodatie Veluwe volop vermaak

De groepsaccommodatie op de Veluwe ligt op een verrassend mooie locatie. Rond de 3 groepsverblijven liggen grote speelplaatsen met speeltoestellen en een ruim terras rond elk verblijf. Kinderen en jongeren kunnen er veilig spelen en sporten. Ook in de omgeving is van alles te beleven. Ze kunnen er wandelen, fietsen, speurtochten maken, maar ook deelnamen aan lokale en regionale uitstapjes en activiteiten.

Groepsaccommodatie Veluwe kindvriendelijke omgeving

Groepsaccommodatie De Wildwal op de Veluwe is ideaal voor groepen kinderen. Ze kunnen in en om de vakantieverblijven veilig spelen en sporten. De Wildwal beschikt over een moderne huifkar waarmee de kinderen op verzoek een huifkartocht kunnen maken. Wilt u lokale of regionale uitstapjes met ze maken dan is een kijkje op de webpagina's suggesties voor uitjes of handige links zeker de moeite waard. 

Liever eerst een rondleiding?

Wilt u weten waar u met uw groep terechtkomt? Vraag dan een rondleiding vooraf. U krijgt dan een duidelijke impressie van het geheel. De familie Luchies heet u van harte welkom en staat elke dag voor u klaar. Hun wens is dat u en de kinderen zich thuis voelen en dat de vakantiehuizen aan uw wensen voldoen.

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld