1. Home
  2.  » Goedkope groepsaccommodatie de Eekhoorn

Goedkope groepsaccommodatie de Eekhoorn

Waar vindt u een betaalbare groepsaccommodatie op de Veluwe? Natuurlijk bij De Wildwal in Lunteren. De Eekhoorn is zo’n vakantieverblijf waarin uw groep zich meteen thuis voelt. U hebt hier alles bij de hand om uw pupillen de tijd van hun leven te bezorgen. Het verblijf is inclusief draadloos internet. De Eekhoorn bestaat uit 2 verdiepingen en heeft plaats voor maximaal 66 personen. Dit verblijf is rolstoelvriendelijk dus iedereen kan mee.

Huiskamer  goedkope groepsaccommodatie

Een aantrekkelijk geprijsd groepsverblijf met alles erop en eraan. Dat is vakantiehuis de Eekhoorn. Bij binnenkomst merkt u direct dat de royale huiskamer annex recreatieruimte gezelligheid en sfeer uitstraalt. Rond de openhaard staan comfortabele leren banken en fauteuils waarin u heerlijk kunt relaxen. Verderop in de huiskamer staan volop stoelen en tafels waaraan de kinderen zich kunnen vermaken. In diezelfde ruimte zijn ook een bar, een televisie en een podium uitgerust met audio- en videoapparatuur. Zo maakt De Wildwal het verschil.

goedkope groepsaccommodatie De Wildwal
Groepsverblijf Eekhoorn Lunteren
keuken accommodatie de Eekhoorn
slaapkamer jeugdherberg Lunteren

Keukenuitrusting Eekhoorn

De ruime keuken in groepsverblijf de Eekhoorn zal u zeker bevallen. De keukenuitrusting bestaat uit een groot gasfornuis, flinke koelkasten en natuurlijk een eigen vaatwasser. Verder beschikt u hier over een magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Zo kunt ook u genieten van een comfortabele vakantie.

Slaapkamers goedkoop groepsverblijf

Groepsverblijf de Eekhoorn beschikt over 9 slaapkamers. In 6 daarvan staan 4 stapelbedden en de overige 3 hebben 3 stapelbedden. De slaapruimtes en badkamers grenzen aan elkaar en zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming. Het rolstoeltoegankelijke slaapvertrek heeft eigen aangepast sanitair. Bekijk voor meer details ook de plattegrond die u aan het einde op deze pagina kunt downloaden.

Buitenruimte Eekhoorn

De buitenruimte rond de Eekhoorn is een omgeving met verrassingen. Om te beginnen zijn daar een terras met een tafeltennistafel en een groot speelveld. Houdt u meer van volleyballen? Maak gebruik van het bijbehorende volleybalnet. De accommodatie is zo gelegen dat u op het terras in de zon kunt zitten, maar ook heerlijk in de schaduw. Ook jonge kinderen vinden volop vertier rond de Eekhoorn. Er zijn diverse speeltoestellen waaronder schommels, een wip wap en een klimrek.

Goedkoop groepsverblijf op de Veluwe boeken? Reageer snel. Reserveer nu.

Plattegronden de Eekhoorn

Download benedenverdieping de Eekhoorn
Download bovenverdieping de Eekhoorn

 

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld

rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie De Wildwal
Badkamer groepsverblijf de Eekhoorn Lunteren

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning