1. Home
  2.  » De Vos, groepsverblijven op de Veluwe

De Vos, groepsaccommodatie Veluwe

Groepsaccommodatie op de Veluwe gezocht? De Vos is een van de 3 moderne groepsverblijven van De Wildwal in Lunteren. Dit vakantiehuis biedt plaats aan 92 personen en is voorzien van draadloos internet. De recreatieruimte is royaal en gezellig en is ook prima geschikt om binnen te spelen bij slecht weer. De Vos is een populaire accommodatie als u een schoolkamp, schoolreis of introductieweek wilt organiseren.

Recreatiezaal de Vos

In groepsverblijf de Vos kan jong en oud zich ook bij slecht weer goed vermaken. De ruimte heeft een podium met vaste audio- en videoapparatuur, een dvd en een televisie. Ook staat er een piano voor de muziektalenten onder u. En voor de voetbalfanaten heeft de Vos een geweldig tafelvoetbalspel.

groepsaccommodatie Veluwe
Moderne groepsverblijven voor schoolkampen
Kamphuis De Wildwal Lunteren
Accommodaties voor groepen Veluwe

Groepsaccommodatie Veluwe keuken de Vos

De grote keuken van de Vos is van alle gemakken voorzien en toegerust met alle moderne keukenapparatuur die u nodig hebt voor 92 personen. Zo staan er royale koelkasten, een magnetron en een koffiezet apparaat. Uw vaatwasser staat apart in de spoelruimte.

Slaapruimtes

De Vos groepsvakantiehuis heeft 9 slaapkamers. 7 daarvan zijn toegerust met 6 stapelbedden en de overige 2 met 2 stapelbedden. Slaapruimtes en badkamers liggen naast elkaar. De Vos heeft voor leidinggevenden een aparte kamer met vaste wastafel. Dit geeft u net dat tikje meer privacy. Download voor een beter beeld de plattegrond onder aan deze webpagina.

Buitenomgeving de Vos

Beleef en ervaar de buitenomgeving van de Vos. Vanuit de recreatiezaal kunt u naar uw eigen terras dat is omgeven door het bos. Hier staan picknicktafels met banken en een eigen tafel om te tafeltennissen. De speelweide van deze groepsaccommodatie op de Veluwe ligt pal aan het Lunterse bos. Op dit speelveld kunnen kinderen en jongeren veilig en afgeschermd volleyballen, voetballen, schommelen en wip wappen. Daarnaast kunt u leuke uitstapjes maken in de omgeving en genieten van andere activiteiten. Kijk hiervoor ook op onze webpagina’s Handige links. Accommodatie Schoolkampen biedt u een verbluffend leuke omgeving voor uw schoolkamp of introductiekamp.

Wilt u ook de zekerheid van een geslaagde groepsvakantie of werkweek voor een grote groep? Boek de Vos.

Plattegrond accommodatie de Vos

Download hier de plattegrond van vakantiehuis de Vos

 

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld

Jeugdherberg op de Veluwe, De Wildwal
Hostel De Wildwal Veluwe

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning