1. Home
  2.  » Groepsaccommodatie Gelderland: het Uiltje

Groepsaccommodatie Gelderland: het Uiltje

Groepsaccommodatie Gelderland gezocht?  Groepsverblijf Het Uiltje van De Wildwal is een topverblijf voor kleine groepen tot en met 35 personen. Volwassenen en/of kinderen. Een werkweek of schoolkamp wordt geheid een succes als u in dit groepsverblijf op de Veluwe logeert. Het Uiltje is rolstoeltoegankelijk, barstensvol gezelligheid en heeft spectaculaire extra’s. De huiskamer doet zijn naam eer aan door de huiselijke sfeer die het vertrek uitstraalt. Bovendien hebben alle ruimtes vloerverwarming. Uiteraard beschikt deze accommodatie over draadloos internet. U zult dit groepsverblijf ervaren als een heerlijk onderkomen dat veel ruimte biedt voor kleinere gezelschappen. Het is alsof u thuiskomt in een andere omgeving.

Huiskamer groepsaccommodatie Gelderland

Groepsverblijf Het Uiltje in Gelderland beschikt over een grote huiskamer waarin u zich thuis zult voelen. De openhaard met de heerlijke zithoek dragen hier zeker aan bij. Na een dag van uitstapjes kunnen jong en oud zich er heerlijk ontspannen op de leren bank of in een van de fauteuils, terwijl de kinderen televisie kijken, spelen met het voetbalspel of zich vermaken aan de vele tafels die de woonkamer rijk is. Ondanks de afgescheiden, open relaxhoek houdt u toch het volledige overzicht over de kinderen en hun activiteiten.

groepsaccommodatie Gelderland
interieur groepsverblijf het Uiltje
Jeugdherberg De Wildwal Lunteren
kamphuis het Uiltje Lunteren

Keuken van dit groepsverblijf

De keuken van groepsonderkomen het Uiltje is hedendaags ingericht. Het verblijf is van alle apparatuur voorzien die u in deze tijd mag verwachten. Zo vindt u er een grote koelkast, gasfornuis en vaatwasser evenals een magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Hebt u behoefte aan andere apparatuur? Leg dit gerust aan ons voor dan kijken wij of we u hierin tegemoet kunnen komen.

Slaapkamers het Uiltje

Dit gezellige groepsonderkomen in Gelderland heeft 7 slaapkamers. 4 Daarvan hebben 2 stapelbedden en de overige zijn voorzien van 3 stapelbedden. Elke slaapkamer is voorzien een badkamer met toilet die direct naast de slaapruimte ligt. Rolstoelgasten hebben de beschikking over een ruime slaapkamer met aangepaste badkamer waarin ook een toilet aanwezig is. Voor meer details kunt u aan het einde van deze webpagina een plattegrond van het Uiltje downloaden.

Verrassingshuis het Uiltje

Als u vakantiehuis het Uiltje huurt, boft u. Het heeft, in tegenstelling tot de Eekhoorn en de Vos een multifunctionele kelder met podium waar al menig feestje is gehouden. Deze extra ruimte beschikt over moderne, vaste audio- en videoapparatuur en een ruime dansvloer. De kelder is uitsluitend voor gebruik door de gasten van het Uiltje. Dit levert u een groot voordeel op bij het vermaken van uw groep. U kunt nu een disco middag of avond organiseren, een feestavond, talentenjacht of wat u maar wilt. Zo wordt de vakantie of werkweek nog leuker.

Buitenruimte

Uw vakantieverblijf heeft een ruim eigen terras met een vaste tafeltennistafel. Heerlijk in de gezonde bossen. U vindt er eveneens diverse speeltoestellen voor jonge en wat oudere kinderen en voldoende buitenmeubilair om heerlijk van de zon te genieten. Alle toestellen zijn absoluut veilig, ook voor kleine kinderen. Laat u ze wel altijd spelen onder toezicht. Op het grote speelveld kunnen liefhebbers zich uitleven met voetballen, badmintonnen of volleyballen.

Wilt u ook een modern groepsvakantiehuis in Gelderland huren met een eigen multifunctionele kelder? Reserveer nu het Uiltje.

Plattegrond het Uiltje

Download hier de plattegrond van het Uiltje

 

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld

Hostel De Wildwal Lunteren
Accommodatie De Wildwal voor groepen

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning