1. Home
  2.  » Activiteiten

Dagje uit Gelderland vanuit groepsaccommodatie Wildwal

Wilt u dit jaar fijn op stap in Nederland? Dan zit u wat startlocatie betreft helemaal goed in Gelderland bij groepsaccommodatie De Wildwal. Het plaatsje Lunteren ligt zo centraal dat u met uw groep werkelijk alle bezienswaardigheden bij de hand heeft. U zult veel plezier beleven aan lokale of regionale uitjes of vermaak van uw pupillen op het eigen terrein van De Wildwal. Naast de vele attracties en activiteiten zijn er ook legio mogelijkheden voor fietstochten, wandelingen en speurtochten. Daarmee doet u uzelf en de kinderen een groot plezier.

Lokale uitstapjes Gelderland

In Lunteren zelf is ook veel te beleven. U kunt bijvoorbeeld met uw groep heerlijk zwemmen in het Lunterse bosbad. Dat alleen al is een festijn op zich. Ook kunt u naar uitkijktoren de Koepel voor een spectaculair uitzicht over het prachtige gebied van de Veluwe. Verder kunt u ook de boswachter in de arm nemen voor een bijzondere wandeling in de bossen. Daarnaast biedt De Wildwal u iets extra’s: we maken voor uw groep kant-en-klare tochten zoals fietstochten, wandeltochten en speurtochten. Doordat wij de omgeving door en door kennen, zijn deze uitstapjes stuk voor stuk een belevenis. Geen fiets mee? Geen nood. U kunt bij ons fietsen huren voor al uw trips door Gelderland.

dagje uit Gelderland
groepsaccommodatie De Wildwal Veluwe
jeugdherberg De Wilwal Lunteren
Hostel De Wildwal Veluwe

Dagje uit Gelderland

U wilt meer van de Veluwe zien? Kies dan voor een uitje in de regio. Ze zijn er te kust en te keur voor jong en minder jong. Bezoek een van de vele musea die u alles vertellen over de geschiedenis van het gebied met daarbij bijzondere voorwerpen en weetjes. Verder is er het subtropische zwembad in Ede, de schaapskooi op de Ginkelse heide, het immense natuurgebied Planken Wambuis, de kinderboerderij met speeltuin en nog veel meer. Kies voor uitjes van enkele uren of een hele dag.

Wat mag u niet missen?

Bij uw daguitjes Gelderland horen ook tradities. De Veluwe heeft namelijk een aantal bezienswaardigheden die u gezien moet hebben. Een van de hoogtepunten is een bezoek aan Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier vindt u ook het beroemde Museonder en het Kröller-Müller Museum in Otterlo.  Daarnaast is een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem de moeite waard. U kunt ernaartoe met eigen vervoer of u en uw groep tegen een kleine vergoeding laten brengen met de moderne huifkar van De Wildwal. Per rit kunnen wij maximaal 50 personen vervoeren.

Ontspanning op terrein Wildwal

Ook als u een dag wilt thuisblijven, kan uw groep zich heerlijk uitleven op het terrein rond uw groepsaccommodatie. Organiseer bijvoorbeeld sportieve bezigheden op onze speelweiden. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, badminton of touwtrekken. Voor de kleintje zijn er op de afgeschermde speelplaatsen geweldige speeltoestellen waarop ze veilig kunnen spelen. En als iedereen is moe gespeeld, is het heerlijk uitrusten aan de picknicktafels op het terras. Verder behoort het organiseren van een bonte avond of talentenjacht tot de mogelijkheden, of in de woonkamer genieten van een goed boek of leuke dvd.

Verhalenverteller

Een andere bijzondere attractie is de verhalenverteller. Op verzoek komt hij naar De Wildwal. Hij vertelt de leerlingen sages en legendes over Lunteren, het Lunterse bos en de Veluwe. Spannende verhalen, leuke anekdotes en geheimzinnige gebeurtenissen, waar de kinderen nog lang over na zullen praten.

Wilt u een compleet overzicht van de mogelijkheden om eropuit te gaan? Kijk ook eens op de webpagina Kindersurvivals voor het leukste vermaak in Gelderland.

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld

De Wildwal Lunteren voor schoolkampen
accommodatie voor groepen De Wildwal

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning