1. Home
  2.  » Groepsverblijven

Groepsverblijven de Veluwe

Groepsverblijven van De Wildwal in Lunteren zijn gezellig, modern en ruim. U vindt op ons terrein 3 op zichzelf staande groepsverblijven voor kinderen, jongeren en begeleiders. De accommodaties variëren in grootte: de Eekhoorn, het Uiltje en de Vos. Daarvan zijn de Eekhoorn en het Uiltje rolstoel toegankelijk met een eigen, aangepaste badkamer. Elke groepsaccommodatie heeft een eigen terras, speeltoestellen en een speelveld met volleybalnet waar uw pupillen veilig kunnen sporten en spelen. Hierdoor is onze jeugdherberg fantastisch voor uw schoolkampen, schoolreizen en werkweken. Bij De Wildwal is het pas echt vakantie.

groepsverblijven De Wildwal
speelvelden en speeltoestellen De Wildwal

Groepsverblijven voor kleine en grote groepen

Gun ook uw groep een spannende vakantie in een van onze groepsaccommodaties op de Veluwe. Of uw gezelschap nu  klein of groot is, maakt niet uit. U kunt bij ons al boeken vanaf 20 personen. De maximale capaciteit is 190 personen verdeeld over 3 hedendaagse  accommodaties. Elk groepsonderkomen kunt u uiteraard apart reserveren voor de periode die u wenst. Boek wel  bijtijds, anders vist u straks achter het net.

Groepsaccommodaties en hun voorzieningen

Groepsvakantiehuizen van De Wildwal zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze een ruime keuken uitgerust met moderne apparatuur inclusief vaatwasser. In de ruime, lichte slaapkamers staan fijne stapelbedden met goede matrassen. Alle slaapruimtes en badkamers hebben centrale verwarming. Voor wat meer privacy heeft elk onderkomen een aparte kamer met badkamer voor de staf. En om de vakantie nog leuker te maken, heeft elk verblijf wifi, een eigen podium met vaste audio- en videoapparatuur, een televisie en een bar.

Slecht weer geen probleem

Op De Wildwal valt uw vakantie nooit in het water. Ook al regent het pijpenstelen en is het buiten guur. De ruimte en inrichting van onze accommodaties lenen zich uitstekend om lekker binnen te spelen aan de vele tafels in de recreatieruimte of op het podium. Er is volop ruimte  voor allerlei spelletjes.  De sfeervolle openhaard maakt het extra knus. Bij ons weet u zeker dat de vakantie van uw pupillen een succes wordt.

Wilt u ook met uw groep op schoolkamp of werkweek? Boek vandaag nog.

 

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld

groepsaccommodatie Lunteren Veluwe

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning