Jeugdherberg De Wildwal Lunteren

Hostels op de Veluwe

Een van de leukste hostels voor kinderen en jongeren is De Wildwal in Lunteren. Deze logeergelegenheid op de Veluwe is populair bij groepen kinderen en jongeren. Al onze hostels zijn rolstoelvriendelijk en ideaal voor schoolkampen, werkweken, studentenuitwisselingen of andere activiteiten. Uw groep verblijft bij ons op basis van volpension. Hostel De Wildwal ligt buiten het dorp op een unieke locatie aan de bosrand en is 12 maanden per jaar open. Voor kinderen een veilige omgeving om te wandelen, fietsen en te zwemmen. Natuurlijk kunt u er ook met uw groep op uit trekken naar de vele attracties en bezienswaardigheden die de omgeving van de hostels biedt.

Hostels De Wildwal en groepsgrootte

Hostels De Wildwal is een van de weinige hostels op de Veluwe waar u al vanaf 20 personen een groepsverblijf kunt boeken. Is uw groep groter, reserveer dan een of meer groepsaccommodaties die geschikt zijn. Onze 3 vakantiehuizen hebben samen 190 slaapplaatsen. De hostels zijn zeer ruim van binnen, zodat spelen bij slecht weer geen probleem is. Rond elke accommodatie is een fijn terras met veel buitenmeubilair en een groot speelveld met speeltoestellen en een volleybalnet.

De Wildwal

Onze accommodaties

Onze moderne hostels bestaan uit 3 aparte huizen:

Kindvriendelijke omgeving op de Veluwe

Hostels De Wildwal is een van de kindvriendelijkste hostels op de Veluwe. Het complex is rustig gelegen aan de bosrand buiten het dorp. Onze jonge gasten kunnen bij ons op eigen terrein beschermd spelen en sporten en plezier beleven aan de mooie natuur. Ook de directe omgeving van onze hostels buiten De Wildwal is voor kinderen heerlijk om te wandelen, speurtochten door het bos te maken of te genieten van een flinke fietstocht. Ook honden zijn onder bepaalde voorwaarden welkom. Overlegt u dit wel vooraf met ons.

Kwaliteiten van Hostels De Wildwal

Gun uw groep pupillen de vakantie van hun leven. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies staan paraat om het iedereen naar de zin te maken. Daarbij kunt u optimaal profiteren van de vele extra’s die de groepsverblijven u bieden. De belangrijkste vermelden wij hier beneden:

 • Centraal gelegen op de Veluwe
 • Uitstekende bereikbaarheid
 • hostels voor diverse groepsgroottes
 • 12 maanden per jaar open
 • Volpension
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Aparte, aangepaste badkamer
 • Kindvriendelijke omgeving
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Gastvrij
 • Huisdieren in overleg
 • Regio met veel vermaak
 • Podium met vaste audio- en videoapparatuur
 • Wifi aanwezig
Hostels De Wildwal
ruime groepsaccommodaties De Wildwal

Uitstapjes voor kinderen en jongeren

Hostels De Wildwal is ook een van de leukste hostels. Ook als u naar de omgeving kijkt. De locatie ligt zo centraal op de Veluwe dat u volop kunt genieten van alle bezienswaardigheden en attracties die de nabije omgeving te bieden heeft. Zo doet u uw pupillen vast een groot plezier met een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Wilt u ze leren samenwerken dan kunt u bij ons een speciale kindersurvival boeken. Alle bijzondere uitjes vindt op de onze webpagina Tips.

Wilt u met uw groep in een van de leukste hostels van de Veluwe logeren? Reserveer direct, anders is iemand u straks voor.

 

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning