Jeugdherberg De Wildwal Lunteren

Kamphuis huren op de Veluwe

Een groepsverblijf huren bij De Wildwal wordt altijd een succes. Wij hebben 3 kamphuizen in het mooie Lunteren voor groepen vanaf 20 personen. De De groepsaccommodaties zijn rolstoeltoegankelijk en ruim. Ze zijn zeer geschikt voor uw familieweekend, schoolkamp of zakelijke bijeenkomst. Dat kan op basis van volpension. De omgeving waarin onze kamphuizen staan, zijn zeer kindvriendelijk en bosrijk. De omgeving leent zich in het bijzonder voor wandeltochten, fietstochten en speurtochten. Daarnaast kunt u lokaal en regionaal leuke uitstapjes maken. De Wildwal is het hele jaar open voor gasten.

Aantal personen per verblijf

U huurt bij ons al een groepsaccommodatie huren vanaf 20 personen. Voor een grotere groep kunt u meerdere vakantiehuizen reserveren. De 3 groepsverblijven samen bieden plaats aan maximaal 190 personen. Elk verblijf is eigentijds opgezet en heeft binnen veel ruimte. Dit kan handig zijn bij slecht weer. Elke accommodatie heeft een eigen terras met buitenmeubilair en een groot speelveld met speeltoestellen en een volleybalnet.

De Wildwal

Onze accommodaties

Onze moderne groepsaccommodatie bestaat uit 3 aparte huizen:

Kinderen en huisdieren

De Wildwal ligt buiten het dorp Lunteren aan de rand van de Lunterse bossen. Voor kinderen is het een gezonde en veilige omgeving waar ze wandeltochten, speurtochten en fietstochten kunnen maken of heerlijk kunnen zwemmen. Op de speelplaats rond het kamphuis kunnen ze beschermd spelen en sporten of van de zon genieten. Wil iemand uit uw groep graag een hond meenemen dan is dit na ruggespraak vooraf meestal mogelijk.

Positieve kenmerken van De Wildwal

Om uw groepsvakantie, werkweek of schoolkamp te laten slagen, staat de familie Luchies met raad en daad klaar. Andere voordelen die uw verblijf bij ons nog leuker maken zijn onder meer:

Kamphuis huren De wildwal
ruime groepsaccommodaties De Wildwal

Maak eens een uitstapje

Een groepsverblijf huren bij ons, staat garant voor veel uitgaansplezier. U zit overal vlakbij en kunt vanuit uw onderkomen genieten van veel lokale en regionale uitjes die u nergens anders vindt. Neem bijvoorbeeld het Nationaal Park De Hoge Veluwe of een van de vele musea. Ook is er de mogelijkheid voor een echte survival. Voor de kinderen is er een speciale kindersurvival. Of u nu kort of lang bij ons logeert, vervelen zult u zich niet.

Ook een accommodatie huren op de Veluwe? Bekijk onze boekingsagenda en reserveer snel.

 

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning