1. Home
  2.  » Over ons

Over Groepsaccommodatie Veluwe

Groepsaccommodatie De Wildwal op de Veluwe is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1948. Het bedrijf staat aan de Galgenbergweg 3 in Lunteren op de Veluwe. Het perceel ligt in een gezonde, veilige en bosrijke omgeving buiten Lunteren. De Wildwal begon als camping en werd later verbouwd tot groepsaccommodatie voor schoolklassen, verenigingen en trainingen. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies hebben de 3 vakantiehuizen in de loop der jaren omgetoverd tot moderne, sfeervolle groepsverblijven. Ze zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over een aangepaste badkamer. Daarnaast is de Wildwal is zeer begaan met het milieu. Wij hopen dit ook op onze gasten over te brengen. Ons perceel bevindt zich in een heerlijke, gezonde en vooral bosrijke omgeving vlak buiten de bebouwde kom van Lunteren. Kinderen en jongeren kunnen in de omgeving volop genieten van leuke activiteiten en bezienswaardigheden.

groepsaccommodatie De Wildwal Lunteren

Groepsverblijf Veluwe volop vermaak

De groepsaccommodatie op de Veluwe ligt op een verrassend mooie locatie. Rond de 3 groepsverblijven het Uiltje, de Vos en de Eekhoorn liggen grote speelplaatsen met speeltoestellen en een ruim terras rond elk verblijf. Kinderen en jongeren kunnen er veilig spelen en sporten. Ook in de directe omgeving is van alles te beleven. Ze kunnen er wandelen, fietsen, speurtochten maken, maar ook deelnemen aan lokale en regionale uitstapjes en activiteiten.

Groepsaccommodatie in kindvriendelijke omgeving

Groepsaccommodatie De Wildwal op de Veluwe is ideaal voor groepen kinderen. Ze kunnen in en om de vakantieverblijven veilig spelen en sporten. Groepsaccommodatie De Wildwal beschikt over een moderne huifkar waarmee de kinderen op verzoek een huifkartocht kunnen maken. Wilt u lokale of regionale uitstapjes met ze maken dan is een kijkje op de webpagina’s suggesties voor uitjes of handige links zeker de moeite waard. U vindt daar activiteiten voor jong en oud. Bijvoorbeeld een bezoek aan het beroemde Nationaal Park De Hoge Veluwe met heidevelden, zandverstuivingen en een wildbaan. Natuurlijk mag ook een uitstapje naar het Kruller Muller museum niet aan de vakantie ontbreken.

Liever eerst een rondleiding?

Wilt u weten waar u met uw groep terechtkomt? Vraag onze groepsaccommodatie een rondleiding vooraf. U krijgt daarmee een duidelijke impressie van het geheel. De familie Luchies heet u van harte welkom en staat elke dag voor u klaar. Hun wens is dat u en de kinderen zich thuis voelen en dat uw vakantiehuis en de omgeving aan uw wensen voldoen.

 

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld

keuken schoolkampen Lunteren

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning