1. Home
  2.  » Survival voor kinderen op de Veluwe

Kindersurvival op de Veluwe

Kindersurvival voor uw hele groep? Een leukere buitensport is er bijna niet. Bij voldoende belangstelling is De Wildwal uw regel maat. Wij kunnen de survivaldag voor u organiseren. Uw leerlingen leren tijdens deze speciale survival onder meer vlotten bouwen, hindernissen nemen, maar bovenal samenwerken. Het dagprogramma heeft ruim voldoende pauzes voor eten en drinken. De instructeurs maken een onderverdeling van uw groep naar leeftijd. Ook stellen zij voorwaarden aan het aantal begeleiders.

Kindersurvival in 3 groepen

Bij survivallen is het ook voor de veiligheid belangrijk dat de leeftijden van de deelnemers zo goed mogelijk overeenkomen. Daarom worden ze ingedeeld in de volgende 3 groepen:

  • Groep 1: 7 en 8 jaar
  • Groep 2: 9 tot en met 11 jaar
  • Groep 3: 12 tot en met 17 jaar

Veiligheid en orde

Voor een veilig en ordelijk verloop van de survival krijgen deelnemers en begeleiders direct na aankomst op het terrein een gedegen uitleg van de veiligheidsregels. Iedereen moet zich hier strikt aan houden. Een vereiste is hierbij ook dat er op elke 10 deelnemers 1 volwassen helper moet zijn. Dit is om orde te houden in de groep. U dient zelf voor voldoende begeleiding te zorgen. Zij hoeven niet actief deel te nemen aan de survival.

kindersurvival
survival voor kids

Hoe werkt een survival voor kinderen?

Met een survival bezorgt u uw pupillen de dag van hun leven. Survivallen is een typische buitensport waarbij kinderen en jongeren onderling leren samenwerken. Zij leren dit door middel van leuke opdrachten zoals het veilig overwinnen van hindernissen, krachttraining en hardlopen. Ook leren ze stevige vlotten bouwen, omgaan met een kompas en kaartlezen. Natuurlijk hoort pionieren met hout en touw ook bij survivallen en zo zullen zij nog tal van andere uitdagingen tegenkomen die dag. Laat ze dit buitensport avontuur beleven.

Benodigdheden per deelnemer

Om de survival van A tot Z te laten slagen, neemt elke deelnemer vanuit het groepsverblijf een basisuitrusting mee. Deze uitrusting bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Lunchpakket voor de broodnodige energie
  • Oude kleding en schoenen die makkelijk zitten (thuis aantrekken)
  • Voor de terugreis: schone kleding, badhanddoek, schone schoenen
  • Vuilniszak voor vieze kleding

Een sensationeel buitensportavontuur beleven met uw pupillen? Neem contact met ons op via 0318-482395. wij helpen u graag verder.

De Wildwal… veel vakantie voor uw geld

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning